2014. december 28., vasárnap

Szívek harca szereplők

CAMELOT

Uther Pendragon: Camelot uralkodója, Arthur és Catherine keménykezű apja. Legnagyobb álma, hogy gyermekeit összeházasítja Gorlois utódaival.

Arthur herceg: Camelot leendő királya, Morgana jegyese. Bár sokan fennhéjázónak tartják, valójában becsületes és jószívű. Szeretne jó király lenni, de ehhez el kell hagynia szerelmét.

Catherine hercegnő: Uther beteges lánya, James herceg jegyese. Szervezete különösen gyenge, ezért a széltől is óvják. Legjobb barátja a szolgálója, Gwen.

Merlin: Arthur szolgája, Gwen unokatestvére. Gyakran segít urának megszervezni a titkos találkákat. 

Gwen: Catherine szolgálója és egyben bizalmasa. Régóta szerelmes a hercegbe, de tisztában van vele, hogy nem vállalhatják fel kapcsolatukat.


CORNWALL

Gorlois: Cornwall uralkodója, James és Morgana apja, Morgan férje.  Legjobb barátja Uther, fiatalon számos csatában harcoltak egymás mellett.


James herceg: Cornwall örököse, Catherine jegyese. Korábban léha, kicsapongó életet élt, de apja betegsége jobb belátásra bírta. Morganával rendkívül szoros a kapcsolata, ezért nem örül a házasságának.


Morgana hercegnő: Gorlois talpraesett lánya, aki fiatalon megtanulta, kemény munkával lehet célhoz érni. Bár nem mutatja, különösen érzékeny teremtés. Leghőbb vágya, hogy királynő lehessen.

Morgan királynő: Gorlois felesége, James és Morgana nagynénje, illetve mostohája. Nővére halála után lett királynő és anya. Sajátjaként szereti unokaöccsét és unokahúgát. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése